RO Study
👤
Rusmatteo00
Rusmatteo00
20-10-2022
Matematică
a fost răspuns
2x-5=25
dau 20 puncte​
Răspuns :
VEDEÈšI TOATE RÄ‚SPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie M Punctul De Intersectie A Bisectoarelor Unghiurilor A Si B Ale Paralelogramului ABCD.Aflati Masura Unghiului AMB
Deci, Doresc 3 Poezii De Nichita Stanescu, Sa Fie Scurte Si Sa-mi Deci, Doresc 3 Poezii De Nichita Stanescu, sa Fie Scurte Si Sa-mi Scoateti 4
Peter Are O Turmă De 900 Capre Albe , Negre , Maro. Albe+Negre=679 Iar Negre+Maro=700 Află Câte Capre Sunt De Fiecare Fel !
Completează Următoarele Proverbe Cu Adjective Potrivite:omul....de Pâine Nu Duce Dor. Mata...zgârie Rau. Paza...trece Primejdia Rea.Marul...strica O Grămada....
A) Sa Se Afle Numerele Naturale A,b Si C Stiind Ca Ab=48 Ac=60 Si Bc=80b) Aflati Numerele Naturale X Si Y Stiind Ca (x+1)(y+3)=56c)Afalti Valoarea Logica A Afir
Afla Valorile Naturale Ale Lui A Din Urmatoarele Relatii: A) 139<a<146, B)550<a<554, C)699<_a<_709. Pt Cl A 2 A
O Propozitie Cu Alt Sens Al Cuvantului "siret"
Bunica Are 3 Nepoti.George Este Cel Mai Mic,iar Maria Are Cu Cinci Ani Mai Mult Decat George Si Cu Trei Ani Mai Putine Decat Paul.Stiind Ca Totii Nepotii La Un
Imi Spune Cineva Datele Razboaielor Daco---romane va Rog
Calculati:b=[tex] 2^{4} [/tex]si La Puterea 2+[tex] 3^{9} [/tex]/[tex] 9^{4} [/tex]*3-([tex] 2^{2})^ ^{10} [/tex]/(3*[tex] 2^{5} [/tex]+[tex] 2^{5})[/tex]-([te