RO Study
👤
Jbsbxbnx
Jbsbxbnx
20-10-2022
Fizică
a fost răspuns
URGENT DAU COROANAAAA
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Culoare I S-ar Potrivi Textului "Cartile Cu Apolodor" De Gellu Naum?
A Fost Odată Un Morar Care Eru Sărac, Dar Avea O Fata Frumoasă. Odată Se Intalni Cu Impăratul Pi Li Zise:- Maria Ta, Eu Am O Fatd Care Poate Toarce, Din Pale, F
Construieste Un Dreptunghi Cu Lungimea De 10 Cm Si Latimea De 3cm,apoi Un Patrat Avand Latura Cu 2 Cm Mai Scurta Decat Lungimea Dreptunghiului.Afla Perimetrul
Ajutați-mă La "unul Dintre Conducătorii Din Timpul Acestui Regim A Fost......" URGENT! Dau Coroana!
Intr O Tabara De Munte Au Participat 250 De Persoane .Elevii Au Fost Cazati Astfel:15 Camere A Cate 6 Fete Si 17 Camere A Cate 8 Baieti.Cati Profesori Au Partic
Cristian Are O Colecție De 10 Timbre.Dorina Are De 5 Ori Mai Multe,iar Gabriela Are Cu 29 Mai Puține Decât Dorina.Cate Timbre Are Colecția Lor?
Pe Laturile [AB] [AC] Ale Triunghiului ABC Se Iau Punctele M Respectiv N Astfel Incat MN||BC AB =20 Cm AM =4 Cm Si NC =24 Cm . Lungimea Laturii AC Este Egala C
Va Rog Și Cu Explicații Dau Coroana
4) Scrie Cate O Propozitie Cu Fiecare Ortograma Data. Poti Folosi Si Exempele De La Exercituul Anterior3) Adauga Cate Un Exemplu Celor DateMi-am Amintit Te-am V
Realizați O Compunere De 10-15 Rânduri În Care Sa Îți Imaginezi Ca Te-ai Transformat Într-o Carte Și Te Afli Intr-o Biblioteca Prezintă O Zi Din Viața Ta. (cart