RO Study
👤
Mocanila
Mocanila
20-10-2022
Geografie
a fost răspuns
Întrebarea III va rog
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Your English Teacher Has Asked You To Write A Story - your Story Must Begin With This Sentence when She Opened The Book, An Old Letter Fell Out Of It
Unul Dintre Factori Este Numărul Cu 37 Mal Mic Decât 46, Lar Celălalt Este Intreltul Numărulut 3. Află Produsul
21. Un Dreptunghi Are Perimetrul De 420m. Lățimea Şi Lunge Reprezintă 5 Părți Din Total, Lățimea Fiind 1/5. Care Este Lungimea Și Care Este Lățimea Dreptunghiul
1 Subliniază Substantivele Din Enunțurile De Mai Jos, Folosind Culoarea Verde Pentru Cazul Nominativ, Roşu Pentru Acuzativ, Albastru Pentru Dativ. A. Vecina Mea
Menționează Gradul De Comparație Al Adjectivelor
Probleme Matematica, Clasa A VI-a, Mulțumesc!
Bună Mai Poate Ajuta Cineva În A-mi Planifica O Vacanță Ori Unde Trebuie Sa Includă Cu Ce Mergi, Ce Activități Vei Face , Unde Te Cazezi , Ce O Sa Manaci Ce
Va Rog Faceți Si Mie Ex Acesta Ca Ma Chinui Să-mi Răspundă Cineva De 1 Ora Change These Sentences Into The Interrogative Form. 1. My Father Speaks English Ve
Va Rog Mult Dau Coroana Genul,nr Și La El Dacă E Forma Accentuată Sau Neaccentuata
Va Rog Postati Mi Si Mie Un Pasaj Dialogat Din Povestea Iapa Lui Voda De Mihai LSadoveanu Repedeee