RO Study
👤
Pisicamelia11
Pisicamelia11
19-10-2022
Engleza
a fost răspuns
DAU COROANĂ! Faceți ce puteți. 11,12
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Heii . Cum Se Rezolva Sistemul Acesta Cu Medota Reducerii { X+y=3 -2x+y=-4 Daca Ati Putea Si Sa Imi Explicati ? ^_^ Sunt Cam Bâtă La Mate :))
Vreau Si Eu O Compunere Cu Multe Ortograme (Primavara) !!
Puneti Virgulele Necesare In Urmatorul Text : Intarziind Trenul N-am Prins Legatura Si Bunica Ingrijorandu-se I-a Dat Telefon Mamei .Din Pricina Ei Toata Famili
Intr-o Clasa Sunt 8 Elevi Fruntasi La Invatatura , Ceea Ce Reprezinta 1/3 Din Elevii Clasei. Cati Elevi Sunt In Acea Clasa ?
Intr-un Cos Sunt Mere. Numarul Lor Este Mai Mare Decat 13 Si Mai Mic Decat 99. Daca Numaram Toate Merele Din Cos 3 Cate 3 , Sau 4 Cate 4 , Sau 6 Cate 6 , De Fie
Corectati Greselile Din Urmatoarele Enunturi: 1. Cartea Trebuie Citita De Cate Mai Multe Persoane. 2.Ati Fost Fericiti Inspirati Cand Ati Plecat Intr-o Excursie
Va Rof Ajutatima.....Sa Se Afle Coeficientul K Si Solutiile X1 Si X2 Ale Ecuatiei X²+3x+k=0,stiind Ca X1-x2=-11
Descrierea Miscarii Unui Delfin
Jumatatea Unui Numar Este Cu 5 Mai Mare Decat Sfertul Altui Numar,iar Suma Lor Este 814.Aflati Numerele. Ma Ajutati?Am Nevoie Urgent,va Roggg.
Cine Ma Ajuta Si Pe Mn Cu O Comunere De 10 Randuri Despre Viata La Oras Avantaje