RO Study
👤
Iloveyou2872
Iloveyou2872
19-10-2022
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie urgent! Multumesc!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VĂ ROG FRUMOS! -despartiti Textul În Fragmente Logice-faceți Planul Dezvoltat De Ideiadică Idea Principală Și Ideile Secundare
3. Completează Spațiile Libere Cu Informațiile Necesare. . Valoarea Mărfurilor Este Exprimată În Folosită În Unele Țări Din 6 În România, Bancnotele Şi Monedele
Ma Poate Ajuta Cineva Cu Niste Propoziti Scurte Despre Pace?Cum Ar Fi Faceti Pace Sau Fiti Prieteni Nu Dusmani.Va Rog Sa Ma Ajutati Imi Trebuie Pentru Maine!!!!
6)Observă Balanțele,apoi Afla Masa Fiecărui Fruct.Va Rog Frumos Ajutati_ma La Ex6,7,8,9 Și 10.am Nevoie Urgent De Ajutor.
O Poezie Lunga Pt Doamna Învătatoare Va Roggggg!!
În Figura Alăturată, Un Elev A Reprezentat Cheltuielile Sale Zilnice Pe Parcursul Unei Săptămâni.a)În Care Zi A Cheltuit Cel Mai Puțin? B)În Care Trei Zile Cons
A. Precizează O Asemănare Între Informațiile Din Sursa A Şi Elementele Reprezentate Pe Stema Din Imaginea B. B. Numeşte Un Element De Pe Stema Din Imaginea B, C
Va Rog Frumos Dau Coronita
Marius Citeşte O Pagină Dintr-o Carte În 4 Minute. În Fiecare Zi Citeşte Timp De O Oră. în Cât Timp Va Citi O Carte De 75 De Pagini?URGENTTTT DAU CORAOANA.!
3Ordonează Alfabetic Cuvintele: bunicul Vară soarele fân cabană vocea fetele norii scara Dimineață