RO Study
👤
Nicustoica2009
Nicustoica2009
19-10-2022
Engleza
a fost răspuns
vă rog cât mai repede
dau coroana
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Numar Este Mai Mare Dintre 3√2 Si 2√3? Spuneti-mi Si Modul De Rezolvare
5 Reguli De Securitate In Limba Engreza Va Rog
Comentati Va Rog:Bunicii Mei Sint Stranepotii Acelor Oameni.Si Aceasta Istorisire De Acum 300 De Ani Din Vremea Cind Stramosii Erau Inca Dirji,am Scris-o in Lin
Pune În Locul Întrebării Cuvântul Potrivit . (Cine ) ? Strălucește Cu Putere . Pescarul ( Ce Face? ) În Largul Mării . Fulgerele (care?) Spintecau Văzduhul . P
Catul A Doua Numere Este 7,iar Restul Este 4.stiind Ca Suma Dintre Deimpartit Si Impartitor Si Rest Este 87 Aflat Cele 2 Numere
Completati Propozitiile Cu Predicativele Potrivite. Soarele................ Ana ....................la Scoala. Fluturii......... Ghiocelul.......... De Sub Zapa
Va Rog Ajutatima Acum! Transformati Lungimile Urmatoare In Metri. a)3 Km 8 Hm 7 Km 7 Dam 4 Hm 9 M b)6 Km 3 Hm 2 Km 6 M 9 Dam 4 M c)6 Km 3 Dam 8 M 5 Km 3 H
Cum Se Rezolva Un Exercitiu De Genul Acesta: 1 Supra 2 + 2 Supra 4 (vorbim De Fractii) Va Rog Explicate-mi Si Cum Se Face!
Aflati Aria Unui Dreptunghi Cu Laturile De 7 Cm Si 18 Cm 2,45cm Si 8,8 Cm
EXPLICA: Cele Mai Mari Telescoape Folosite La Studierea Universului Sint Construite In Munti La Inaltimi Mari.Si Pe Sateliti Sint Montate Telescoape. De Ce Se P