RO Study
👤
Popac7677
Popac7677
19-10-2022
Limba română
a fost răspuns
ajutați-mă va rog repede
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Îmi Puteți Rezolva Exercițiul: [tex]8 {}^{33} \div (4 {}^{32} \times 2 {}^{34} + (2 {}^{5} \times 2 {}^{20} ) {}^{5} \div (16 \times 2 {}^{23} ) + (7 {}^{5
Intreitul Unui Numar A Fost Marit Cu 7 Rezultatul Obtinut A Fost Marit De 8 Ori Iar Produsul Obtinut Micsorat Cu 7 A Fostmicsorat De 5 Ori Obtinanduse 29 Care A
Care Este Numărul Natural Mai Mic Decat 100 Care Îndeplinește Simultan Conditiile:suma Cifrelor Ește 7;cifra Unităților Este Cu 3 Mai Mare Decât Cifra Zecilor.
1) Numește Valoarea Morfologică A Cuvintelor, Extrase Din Textul Citat: Cu...... Și...... -mi.... Din..... Dus.... Era..... Noi..... Mea....
Va Rog Vreau Si Eu Personaje Si Rezumat La Povestirea Mos Ion Roata Si Vodă Cuza Va Rog De Ion Creangă
Am Nevoie De Ajutor!!!Toate Punctele Mai Puțin A.
Rezolva Exercițiul În Lanț Și Vei Descoperi Câte Zile Are Luna August. 8-- Sfertul Lui... - - Dublu... - - Jumatate... - - Triplu... - - Împărțitul... - - Aduna
Vă Rog Ajutați-mă La B C Și D Vă Dau Coroana Scuze Că Se Vede Așa
Ghepardul Și Antilopa Sunt Cele Mai Rapide Animale Terestre Află Viteza Fiecăruia Știind Că Suma Vitezelor Este De 222 De Km Pe Oră Și Câte Ghepardul E Mai Rapi
Va Rog.......................