RO Study
👤
Cirsteaangelo
Cirsteaangelo
19-10-2022
Fizică
a fost răspuns
2 cât de repede puteți
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
I. Lisez Avec Attention Le Texte Ci-dessus Points) Même Les Caïmans Se Méfient Des Dauphins Roses Et Ne Les Approchent Pas. Longs De 2 Mètres, Lourds De 2
6. Conjugă Verbul A Merge La Perfectul Simplu Și La Mai-mult-ca-perfect. Mai-mult-ca-perfect Perfectul Simplu S Perf De A Ca Ti
15 Calculați Diferența Dintre: A )cel Mai Mare Număr Natural De Trei Cifre Şi Cel Mai Mic Număr Natural De Două Cifre; B) Cel Mai Mare Număr Natural De Trei Cif
Cate Numere Naturale ,formate Cu Cifre Distincte,adunate Cu Rasturnatele Lor Sau 17237?
-2 LA PUTEREA 0 CAT FACE
Stabiliți Și Apoi Numerotați Ordinea Acţiunilor Ce Exprimă O Convorbire Telefonică. A) Mă Salut B) Formez Numărul C) Transmit Veştile D) Îmi Iau Rămas Bun E) Mă
C5h9o3n1 Hidroxipolina cerinte denumire Uzuala , Stintifica clasificare Surse Naturale: Utilizari/Imporanță:
Selectează Din Text A Două Adjective Care Exprimă Însușiri Fizice Două Pronume Personale Două Verbe Cerbul Cerbul Fermecat După Victor Eftimiu
3. Scrieți Cel Mai Mic Şi Cel Mai Mare Numar De Patru Cifre, Care Are Cifra Zecilor 5? .
Alcatuieste Enunturi Cu Urmatoarele Forme Odata O Data Altfel Alt Fel