RO Study
👤
Mihaidt6
Mihaidt6
18-10-2022
Limba română
a fost răspuns
poiezie de 4 strofe despre tomnă
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Sa Îmi Spuneți Care Este Denumire Corectă A Alcanului Din Imagine.Eu Cred Ca Este 3-izopropilpentan.Răspunsul Corect, Conform
..............................
Vaaaa Rogggggggg!!!+
Repede! E Urgent!!!!!!!! Trebuie Sau Nu Sa Pun Virgula Intre "ca" Si "pana" In Propozitia "Apreciez Că, Până La Urmă, Woody Şi Buzz Lightyear Se Împrietenesc."
De La Text La Tema.Patru Nave De Marfa Trebuie Complet Incarcate Cu Containere Cubice (cu Latura De 1 Metru).Compartimentul De Marfa Al Fiecarei Nave Este De Do
Efectueaza (17000:100)-(32000-1000)+(2700:10)
O Persoana Are O Suma S De Bani. In Prima Zi Cheltuieste 30%din Suma S, A 2a Zi Cheltuieste 20% Din Suma S, Iar A 3a Zi Cheltuieste 1/4 Din Suma S.Daca Persoane
Intr O Pepiniera Erau 7650 Puieti De Brad.dintre Acestea Sa Vandut Intr O Zi 2343 De Puieti Iar A Doua Zi Cu 1075 Mai Multi Decat In Prima Zi.cati Pueti De Bra
1)5h35min-2h17min=... 2)In 5 Centilitri Sunt...cm^3(cubi) Va Rog! Ajutor!Dau Coronita!!!
Ce Mod Si Timp Are Verbul : S-ar Fi Luptat? Si Ce Este Cuvantul Tot Din Enuntul :tot Oxigenul Imi Era Supt Din Plamani .care Este Cazul Si Functia ? Ce Este Cu