RO Study
👤
Ursucatalina47
Ursucatalina47
18-10-2022
Franceza
a fost răspuns
va rog frumos sa ma ajutați
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Hey! Maine Am Simulare La Romana ( Clasa A 8-a) Si Am O Nelamurire In Legatura Cu Prepozitia "din". Peste Tot Vad Ca Este Prepozitie Simpla Dar Cineva Mi-a Spus
A Scrieti Fractii Egale Cu 2 Supra 3 Si Care Au Numaratorii;4,6,14,16,20.b Scrieti Fractiile Egale Cu 3 Supra 5 Si Care Au Numitorii;10,15,20,25,50.
Fie Triunghiul ABC ,(<A)=90 De Grade ,AD_I_BC ,D Apartine(BC).Daca BD=3cm Si CD=27 Cm ,sa Se Afle AD Daa AD=6cm Si BD=3cm ,sa Se Afle BC
Ce Pune In Evidenta Urmatoarea Replica ,,Nu Stii Ce Strengar Se Face...si Destept..
Un Corp Cu Masa N=4 KG...CE SE AFLA PE O SUPRAFATA ORIZONTALA ESTE TRAS CU VITEZA CONSTANTA PE ACEASTA SUPRAFATA PRIN INTERMEDIUL UNUI RESORT IN ACESTE CONDIT
Concentratia De Sare Dintr-o Solutie Este De 17 Supra 100 . Ce Cantitate De Sare Se Gaseste In 2,75 Tone De Solutie? Multumesc!
Scrie Substantiveve Potrivite: ex. Copilul Al Carui Stilou Nu Scrie Este Necajit. ...........ai Carei....... .......ale Carui...... ........ale Caror......... .
Triunghiul Ascutitunghic ABC Are: AB=8 Cm Si AC= 12 Cm.Mediatorea Laturii BC Intersescteaza Latura AC In D. Calculati Perimetrul Triunghiul ABD. NU AM DESEN FAC
De Ce Va Place Coca-cola Argumentati
Propoziti Cu To Be La Trecutul Simplu La Afirmativ.