RO Study
👤
Adibogh
Adibogh
18-10-2022
Matematică
a fost răspuns
calculeaza 1+2+3+...+84=
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dupa Ce A Cheltuit In Prima Zi O Treime Din Suma Pe Care O Avea,iar A Doua Zi 15 Lei,Smarandei I-a Mai Ramas 25% Din Suma Totala.Ce Suma A Avut Initial Smaranda
Ioana Are De Doua Ori Mai Multi Bani Decat Andrei.Dupa Ce Ioana Isi Cumpara Un Tricou De 30 De Lei ,iar Andrei Mai Economiseste 15 Lei,cei Doi Copii Au Sume Ega
Bună Seara! Îmi Poate Explica Cineva Ce Înseamnă Forță Arhimedică Și Cum Se Poate Calcula?
Va Rog Datim Momentul Ubiectului A Dragos Voda Expozitiune Intriga Desfasurarea Actiuni Punctual Culminat Si Deznodamantul Si Momentele Subiectului Naratiune Di
Precizati In 2-3 Randuri ,diferentele Dintre Predicatele Propozitilor1.Pe-atunci Nu Erau Trenuri2.Pe-atunci Nu Erau Cunoscuti De Nimeni
N= 13+2x(1+2+3...+12). Stiu Ca Era O Formula Dar Nu-mi-o Aduc Aminte...
Mama Imparte Clatitele Facute,in Mod Egal,celor5 Copii Ai Sai Si Ii Mai Raman Cateva.Fiecare Copil Primeste Cu Una Mai Mult Decat I-au Ramas Ei.Cate Clatite A F
Va Rog Sa Ma Ajutati : 1. 2-4+6-8+10-12+...+98-100=2.aflati Nr Intregi X Si Y ,stiind Ca -8≤x<y≤8si Ca Nr, Modul De X Si Modul De Y Sunt Direct Proportional
1.probabilitatea Ca Alegand Un Numar Natural Diferit De 0,mai Mic Sau Egal Cu 25,acesta Sa Se Divida Cu 5,este Egal Cu...? Probabilitatea Ca Data De Nastere A U
Cu Cat Este Mai Mic Cel Mai Mare Numar De Unitati Decat Rasturnatul Lui 91 ? Clasa 1