RO Study
👤
Bottaviotel
Bottaviotel
18-10-2022
Matematică
a fost răspuns
|2x-4|-4=0
ajutor repede am test
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Dau Coroana Tot Ce Este Pe Poza Vreau Pls
Cat Mai Repede Va Rog
9. Care Este Rolul Secvenței ,, Altfel Spus“, Utilizată În Primul Paragraf Al Textului?VA ROG ORICINE:(((
Bună. Aș Dori Să Mă Ajutați Cu Acest Exercițiu .De Traducere În Limba Spaniola .BUNĂ. MĂ NUMESC LARISA AM 12 ANI LOCUIESC ÎN ROMÂNIA ÎN ORASUL SIBIU.STAU ÎN CAR
Ajutor!!!! Dau Coroana Si 60 Puncctela Ultimele 2 Din Stanga E 1mileniu-4veacuri 3 Decenii=? DeceniiȘI 6decenii+1muleniu-364ani-2veacuri=?ani
Scrieti Valența Fiecărui Element An Colțul Din Dreapta De Sus) Pentru Substanțele De Mai Jos:Al2 S3, Mg L2, Ca Cl2, N2 O5, CO2 VALENȚA Se Notează Cu Cifre Roman
Voi Ce Ați Făcut Cu Năframa Dacă Ați Fi Fost Pe Locul Lui Batik? Iar Fi Găsit O Altă Utilitate?
Descoperi Propozitiile Simple Din Versurile:Bätea Un Vânt Dinspre ApusPrin Noaptea Neagră Şi Posacă,lar El Sedea, In Lanturi Pus,Pe Soclul Rece, In Baracă."(Gel
Calculează Perimetrul Dreptunghi Ului Cu Dimensiunile: A) 3 M Și 5 M B) 8,29 Cm Și 16,01 Cm
Gaseste Patru Deosebiri Intre Campii Si Dealuri Din Punctul De Vedere Al: Înălțimii, Aspectului Reliefului, Climei Si Vegetatiei Naturale