RO Study
👤
Elenarinca
Elenarinca
18-10-2022
Matematică
a fost răspuns
Vreau și eu exercițiul 8 și explicat
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Ma Poate Ajuta Cu Un Rezumat Despre Brasov ??????
Ce Culoare Are Aerul,apa,oțet,sticlă,propan,sare,gheata?ce Gust Are aerul,apa,oțet,sticlă,propan,sare,gheata?ce Miros Are aerul,apa,oțet,sticlă,propan,sare,ghea
Va Rog Sa Imi Spuneti Si Mie O Compunere In Care Sa Folositi Verbele:a Venit,scutura,privea,este,a Luat,iei,vom Avea,esti,luam Va Rog Mult
Impartind Numarul 267 La Un Numar Natural Se Obtine Catul 12 Si Restul 7. Aflati Impartitorul.
Formuleaza Enuntiuri In Care Cuvintele,,broasca Si Picioare,,sa Aiba Sensuri Diferite
Hey! As Vrea Si Eu Anliza Mirfosintactic La Propozitia: Agitatia Incepuse De La Ambitiosii Mascati In Aparatoriai Proprietati,
Ma Poate Ajuta Cineva? Va Rog Frumos. Va Pot Ajuta In Schimb La Lb. Romana
URGENTTT Va Rog! Puteti Sa-mi Spuneti 3 Cuvinte Din Sfera Semantica A Timpului Din Poezia M. Eminescu Numai Poetul , Repede
Stabiliti semnificatia Strofei:"Frumos E Muntele Ce-nalta Spre Ceruri Fruntea Lui Semeata, Frumos E Campul Ce Sen-tinde Ca Si O Mare De Verdeata , Frumoasa
Scrieti Forma Literara A Cuintelor Subliniate In Exemplele: Sa Vie ( E Scris Mai Ingrosat Tot Cuvantul ) Sa-ti Mai Pui O Intrebare ( Sa Este Ingrosat ) , Ingrij