👤
a fost răspuns

Bună seara. Ma numesc Ionel si am 20 de ani.
Locuiesc cu bunica mea iar situația noastră nu este tocmai una fericită.
Eu am fost plecat în străinătate la muncă din cauza nevoii de bani și pentru a ne putea întreține pe mine și bunica mea.
Am plecat la începutul lunii verii în Germania ca si santierist. Luam 9 euro pe oră, nu e prea mult dar nu aveam alte opțiuni si am zis ca daca ma țin de treabă pot sa strang bani chiar și asa.
Cand am ajuns acolo în prima faza toate păreau bune.
Cazare , mâncare , cu munca ma obișnuisem si chiar părea că totul este ok.
Insa cand a venit vorba sa primesc primul salariu au apărut problemele .
Mi s a spus ca întârzie si sa aștept. Apoi la al 2 lea la fel.
Într-un final am primit insa doar o parte din bani cu promisiunea ca ii voi primii si pe restul, asa ca am rămas acolo.
Nu aveam unde sa ma duc.
După a 3 a lună am venit acasă spunând acolo ca nu ma voi mai întoarce. Ce i de la firma de construcții mi au spus ca imi voi primii toți banii datorați insa nu a fost așa.
Ei s au făcut nevăzuți iar eu nu mi am mai primit banii.
Nu sunt singurul în situația asta ,insa niciunul nu știm ce sa facem.
As dorii va rog sfaturi cum as putea sa mi capăt banii cuveniți.
Mai ales ca vine iarna iar eu si bunica mea nu ne permitem lemne sau haine prea groase, folosim ce aveam ,abia ne descurcăm cu mâncarea deci bani de altceva nu se pune problema.
Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat as fi foarte recunoscător.
Daca puteți si orice donație fie ea cât de mica v am fi recunoscători .
Scopul nostru este ca măcar sa putem sa ne luam lemne de foc, sa reparam cele 2 sobe si sa am eu niște bani sa pot sa plec din nou la muncă
Daca ne putea ajuta cineva cu orice va rog sa lăsați un comentariu sau sa ma contactați.
Va mulțumesc pentru atenție și va doresc o zi bună.