RO Study
👤
Iorgastefana22
Iorgastefana22
17-10-2022
Engleza
a fost răspuns
Ajutorr urgent va rog dau coroana
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Numerele Mai Mici Si, Respectiv, Mai Mari Cu O Unitate Decat Numerele Date: _ _ _ _ 9 817 _ _ _ _ _ _ _ _ _ 19 510 _ _ _ _ _ _ _ _ _ 7 89
O Impresie Despre Hanul Ancuței.
Buna Ziua Tuturor , Ati Putea Va Rog Sa Imi Rezolvati Si Mie Acest Exercitiu Din Imagine . Multumesc.
Un Paralelogram ABCD cu M( <DAB = 30 ) Are Perimetrul De 30 Cm , Iar AD este Jumatate Din AB . Calculati Aria Paralelogramului .
Stiind Ca Suma Dintre Un Numar Natural Si Dublul Sau Este 459,sa Determine Numarul.Va Rog Ajutatima
Transformati In Ore Si Minute: 4260 . 8240.. 174300
Alcatueste Un Text /o Scrisoare Cu Titlu Dragi Pamanteni cu Cuvintele Pamant,animale,flori,oameni,padur,mizerie,se Sufoca,ajutor
1.transcrie Verbele Din Enunturile Urmatoare, Precizandu-le Modul Si Timpul:a) ----Am Dat O Petitiune....... .b) Nu Cerea Nimic.c) Sa-mi Dati Un Numar2. Alcatu
Elena Cumpara O Cutie Cu Bomboane. Cat Cantareste Continutul Daca Cutia Goala Cantareste 70g Sau 1 Supra 7 Din Cantitatea Cutiei Pline? Ma Poate Ajuta Cineva? M
Aflati Numerele Prime A Si B Care Sunt Diferite Doua Cate Doua, Stiind Ca: 3a+16=54