RO Study
👤
Sophie3932
Sophie3932
16-10-2022
Matematică
a fost răspuns
15, 16 si 17 daca se poate :)
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Demonstreze Ca Pentru Orice M Apartine Lui R Ecuatiei X²+mx-m²-1=0 Avand Doua Solutii Rale Distincte.
Va Rog ,explicat Corect !!!!! exercitiul 25.Dau Coroana!!!!!!
Gaseste Senul Asemanator Al Cuvantului Suflet
Nu Am Inteles Niciodata Ecuatiile Trigonometrice.Adica Nu Stiu De Unde Se Iau Alea Cu S={pi/2+2kpi/k Aparitne Lui Z) Sau Nu Stiu Cum Se Fac .De Exemplu La Sinx+
Un Dreptunghi Are Lungimea De 3 Ori Mai Mare Decat Latimea.Stiind Ca Perimetrul Dreptunghiului Este De 105,2 Cm Aflati Dimensiunile Dreptunghiului. AJUTATIMA VA
Odata Ajunsi La Barcelona,din Cei 24 De Elevi ,15 Au Ales Sa Meargă La Parcul De Distractii Tibidabo Si La Gradina Zoologică,12 La Grădina Zoologică,iar 5 Au Al
O Proba De Masa 15,5 G Ce Contine 0.25 Moli De Substanta X Formeaza La Ardere 11,2 L (c.n) De CO2 Si 13.5 G De H2O. Substanta X Contine 51,612% S. Care Este For
Help! Construieste Enunturi In Care Substantivul POLUARE Sa Fie In Cazurile Acuzatii, Genitiv Si Dativ Si Sa Îndeplinească Functiile Sintactice De Atribut Subst
Ajutor,va Rog!!!! Construiti Enunturi In Care Un Substantiv Comun Sa Indeplineasca:subiect Caz Nominativ,complement Caz Acuzativ,adribut Caz Genitiv Dau Coroan
Determinati Daua Nr Nat Al Caror Produs Este 12