RO Study
👤
Cjitsuko
Cjitsuko
16-10-2022
Matematică
a fost răspuns
2 si 3 (ambele) (clasa a 7 a)
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Complementul Indirect 1. Identificati Complementele Indirecte Din Enunturile De Mai Jos Si Indicati Partea De Vorbire Prin Care Se Exprima : Renunta La Aceasta
Va Rog Ajutatima spunetimi Un Dialog Imaginar Dintre Codru Si Eminescu va Rog Este Urgent
Un Cub De Fier Cu Latura De 10 Cm Se Suspenda De Un Resort Cu K=260N/m. De Acelasi Resort Se Suspenda Un Alt Corp Cu Greutatea Egala Cu A Primului. Sa Se Calcul
Intr-o Clasa De 28 De Elevi,fetele Reprezinta 75% Din Numarul Baietilor.Cati Baieti Sunt? Cate Fete Sunt?
Un Excursionist A Parcurs Prima Oara 1supra6 Din Distanta Propusa A Doua Oara A Parcurs 2 Supra 5 Din Distanta Ramas Si A Constatat Ca Mai Are De Parcurs 15 Km
Mă Puteți Ajuta? Am De Făcut O Temă Cu " Ți-ar Plăcea Să Faci O Călătorie În Spațiu? ". Și Trebuie Să Scriu Așa: -În Opinia Mea ... -În Primul Rând ... -În Al D
Imaginati-va Ca Ati Ajuns Pe O Insula Si Ati Gasit O Sticla In Care Ati Descoperit Un Plan Care Va Duce La O Comoara !! Compunere
Cum Se Face Sau Cum Se Restrange (2x-3)(2x+3)?
O Cmpunere Care Sa Inceapa Cu HOTARASEM SA TREC IN JURNALCEL MAI FRUMOS GEST AL FIECAREI ZILE
A) Scrierea Sub Forma Zecimala A Fractiei 13 Supra 15 Este Egala Cu: A) 13,5 B) 2,6 C) 1,35 D) 2,3 b) Scrierea Sub Forma Zecimala A Fractiei 6,(3) Este Egala Cu