RO Study
👤
Fornea2010
Fornea2010
16-10-2022
Engleza
a fost răspuns
Buna ziua, cine ma poate ajuta?
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Traduis En Français: Costi Şi Alice Au Petrecut Vacanța La Bunicii Lor, La Paris. Înainte De A Pleca, La Bucureşti, Ei Au Făcut Multe Cumpărături. Ce Frumoase
Ex 4 Plsssssssssssssss
Familia Lexicala A Numeralului Doi
Alcatuieste Cate Doua Propozitii Folosind Cuvintele: Sa, S-a, Sau, S-au, Ia, I-a, Iau ,i-au
Intr-o Livada Sunt Meri ,peri Și Pruni.Merii Sunt O Treime Din Total ,perii Reprezintă O Doiime Din Rest Iar Primii Sunt 50.câți Pomi Sunt În Livada?folosește M
Traduceți In Franceza :- Eu Am Dormit Doua Ore La Pranz- Tu Nu Ai Citit Acestă Carte ?- Noi Am Vazut Un Film Interesant La Televizor - Ele Nu Au Facut Acest Exe
Cate Patrate Cu Latura De 1 Cm Are Suprafata Unei Sali De Clasa Care Are Lungimea De 850 M Iar Latimea De 532 M?
Unui Numar De 2 Cifre I Se Asaza In Fta Cifra 5.Din El Se Scade Numarul Initial apoi 85
What... Yesterday ? •did You Do •had You Done They...all The Bread Before They Realised There Wasn't Any Left. •had Eaten •ate
My Little Brother Broke My Pen! I Was So Upset , I...it! •just Bought •had Just Bought Sarah ... To The Supermarket This Morning To Buy Food. •went •had Gone