RO Study
👤
Digitalbrah
Digitalbrah
16-10-2022
Matematică
a fost răspuns
PUNCTE GRATIS
CINE DA REPORT GA--09Y
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu O Compunere De 10 Randuri In Care Sa Spun Cum Imi Voi Petrece Vacanta De Vara .:* :*
Ce Proprietate Este Asta: [a,b] · (a,b)= A·b ??
Alcatuiti O Propozitie In Care Verbul a Stii la Modul Gerunziu , Forma Negativa Sa Indeplineasca Functia Sintactica De Complement Circumstantial De Cauza .
Cazul Cuvintelor: Noastra Lui Ahil Cea Batrana Care Putina Toate Minuni In Vremea Noastra Nu Vaz A Se Mai Face... Si Caii Lui Ahile,care Proorocea... Incepu Sa
Care Este Lungimea Unei Benzi De Magnetofon Daca Ea Se Ruleaza Cu Viteza Constanta De 10 Cm/s De Pe O Rola Pe Alta, Timp De 1,5h ? Cat Timp Dureaza Auditia Benz
Diferenta A Doua Numere Este 600.Sfertul Primului Numar Este Cu 50 Mai Mare Decat O Treime Din Al Doilea Numar.Care Sunt Numerele?
Problema Grafica(cu Desen) Cls A Treia : Doi Copii Isi Numara Bananele Primite.Primul Zice:da-mi 3 Banane De La Tine Pentru A Avea Si Eu Cat Tine.Celalalt Ii Ra
Alcatuiti O Propozitie In Care Verbul a Stii la Modul Gerunziu , Forma Negativa Sa Indeplineasca Functia Sintactica De Complement Circumstantial De Cauza .
Gaseste ,in Text,zece Cuvinte Pe Care Sa Le Ordonezi Alfabetic,in Functie De Prima Litera De La Legenda Ghiocelului.