RO Study
👤
Curutana97
Curutana97
16-10-2022
Limba română
a fost răspuns
ce însemna sinonim și antonim
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Scrieți Propoziții De Căprioară 5 Dacă Vor Fi Frumoase Eu Am Să Vă Marchezi De Cel Mai Bun Răspuns... Dacă Vor Răspunde Mai Mulți Mă Voi Strădui Să Vă Da
Daca Din Perimetrul Unui Romb Scadem Trei Optimi,din Rest Doua Patrimi, Iar Din Noul Rest O Doime , Obtinem 675cm . Afla Peeimetrul Rombului.
Analzitati Urmatoarele: Ei, Trăiau, Iepuroaca, Să Jucați, Floricele, A Luat, A Plecat, Impiedicila, Au Dus, A Fugit, Codita-pufoasa, Peter, Salata, Fasole, Verd
13 PUNCTE SI COROANA CLASA 6...SĂ SE IMPARTĂ NR. 13,6 ÎN PĂRȚI DIRECT PROPORȚIONALE CU NUMERELE 4, 6 ŞI 7.
Ex.3 Și 4,5 Dacă Se Poate...
Ionel A Alergat 9 Km Andrei Cu 7 Mai Multi Km Iar Vasile De 2 Ori Mai Putini Km Decat Andrei Cati Km Au Alergat Cei 3 Baieti
Suma A Două Numere Este 30 Diferența Lor Este Numărul Mai Mic Aflați Cele Două Numere
Patrimea Unui Numar Este Egala Cu Optimea Altui Nr ,diferenta Nr Fiind 648. Care Sunt Cele Două Nr
Prietenii Florilor Au Plantat48 De Zambilesi Narcise, Stiind Ca Nr Zambilelor Este Cu 6 Mai Mare Decat Cel Al Narciselor , Afla Cate Floride Fiecare Fel S Au Pl
Aria Unui Dreptunghi Cu Perimetrul De 72 Dl Si Lungimea De 240 Mm Este :a)36 Cm Pătrați B)72 Cm Pătrați C)288 Cm Patratid)480 Cm Patrati