RO Study
👤
Himea
Himea
16-10-2022
Matematică
a fost răspuns
Cerința e in poza
……….………
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7. Stabiliți Valoarea De Adevăr Pentru Fiecare Din Următoarele Propoziții, Scriind În Caseta„F“ Sau „A“:p: „Suma A 5 Numere Impare Este Un Număr Impar.“q: „Suma
Specificații Modul De Formare A Cuvintelor "meu" Și "numai" In Structurile "Se Vedea Fața Plăcută A Tânărului Meu" Și "Părul Numai Cam Prea Lung Cădea Pe Spate"
Am Nevoie De Rezolvarea Exercițiului 1 Cât Mai Repede
Un Triunghi Are O Latură De 19 Cm, A Doua Latura Este Cu 9 Cm Mai Mare, Iar A Treia Latură Este De Două Ori Mai Mică Decât A Doua Latură Care Este Perimetrul Tr
Cum Rezolv Asta? Imi Bat Capul De Cateva Ore.
Între Numerele 17 Și 56 Sunt ... Numere Naturale. Eu Am Calculat Ca Ar Fi 39 Dar Răspunsul Din Carte Este 18. Cum Se Calculează Corect?
Perimetrul Unui Triunghi Isoscel Este De 122 M , Iar Lungimea Laturii Celei Mai Mari ( A Bazei) Este De 50 M. Care Este Lungimea Uneia Dintre Laturile Egale?
Se Știe Ca 17 Saci Cu Zahar Și 12 Saci Cu Faina Cantaresc 1210 Kg Iar 21 De Saci Cu Zahar Și 12 Saci Cu Faina Cantaresc 1410 Kg. Câte Kg Are O Un Sac Cu Zahar?
Problema 2 Va Rog Frumos
Aria Unui Triunghi Cu Latura De 7cm Și Înălțimea Corespunzătoare Ei De 8 Cm Este Egala Cu