RO Study
👤
Rusuiuliamaria09
Rusuiuliamaria09
16-10-2022
Chimie
a fost răspuns
dati 5 ex de solutii
va rogggggg
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Află Numărul Cu 15 Mai Mare Decât 42
Zeroul Functiei F:R-R F(x)=2x-6 Este
5. Écris Les Lettres Qui Manquent.la Bat...e, Ils Trav...ent, Surv...er, La Corb...e, La Vol...e, Le Dét..., Le Bét..., Par...,l'appar..., ...eursل
1.Scrie Forma Verbului A Pleca La Modurile Si Timpurile Indicate. a)indicativ,perfect Compus,pers. A III-a,nr. Plural b)indicativ,imperfect,pers. I,nr. Singular
Prezintă Semnificaţia Scenei În Care Hangiul Stavrache Pălmuieşte Fetiţa Sosită La Han.
Ex. 4 Și 6........Vă Rog Am Nevoie De Un Răspuns Foarte Foarte Foarte Foarte Foarte Foarte Foarte Foarte Foarte Foarte Foarte Foarte Foarte Foarte Foarte Foart
Sa Se Denumeasca Urmatorii Compusi Organici Si Sa Se Indice Clasa Din Care Face Parte:A) CH3 - CH2 - CH2 - CH2 - ClB) CH3 - CH - CH - CH3-------------- | ------
TEROG...AJUTATE MA.SUNT CLASA 7 SI IN SCOALA RUSA
Descrieți La Alegere Un Animal Din Categoria Reptilelor.Va Rog Am Mare Nevoie De Acest Ex !!!Ajutor !!!Va Dau Coroana +5 ⭐ !!!!Ajutor !!!!!!
Heyaa! Am De Realizat Un Desen Cu Tema : ,,La Bunici".Imi Puteti Da Si Mie Niste Idei Cu Ce As Putea Sa Desenez?Sau Daca Aveti Voi Un Asemenea Desen...Sa Ma Mai