RO Study
👤
Tudorarghezi
Tudorarghezi
16-10-2022
Geografie
a fost răspuns
cine ma ajuta ii dau coroana
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
X+3+5x=7 Cum Se Face
Care Este, Cu Aproximaţie, Circumferinţa Pământului?
Un Tren Lung De 250m Trece Printr-un Tunel. A) Stiind Ca Trenul Circula Cu O Viteza De 100km/h Si Ca Locomotiva Intra In Tunel La Ora 8 Si 58 Minute , Iar Ulti
In Figura Este Reprezentat Un Loc De Joaca In Forma De Dreptunghi ABCD , Cu AD=20m Si Diagonala BD=40m.a) Aratati Ca AB=20[tex] \sqrt{3} [/tex]m.b)verificati Da
Hey Ma Ajuta Si Pe Mine Cineva Imi Trebuie Un Eseu Pe O Coala Mare De A4 2 Pagini Depre Pamant (descrieri, Versuri Din Poezi Etc...)
Am Si Eu O Problema Cina Ma Poate Ajuta Va Rog Ca Pt Cl 3a Pe Intelesul Lor care Sunt Cele3 Nr Nat. Daca Primul Nr. Este De 2 Ori Mai Mare Decat Tripul Celu
In Figura Este Prezentat Schematic Un Stup De Albine In Forma De Paralelipiped Dreptunghic ABCDAprimBprimCprimDprim.Dimensiunile Stupului Sunt AB=4dm Bc=6dm Si
Ioana A Citit O Carte De 360 De Pagini In Doua Saptamani. Aflati Cate Pagini A Citit Ioana In Fiecare Saptamana, Stiind Ca In Primele Zile A Citit De 3 Ori Mai
Calculati X² +[tex] \frac{1}{ X^{2} } [/tex] , Stiind Ca X+[tex] \frac{1}{x} [/tex] =3
Va Rog Frumos Ajutati-ma Cu Acest Exercitiu ...Se Cere a) Finiseaza Ecuatiile Reactiilor Si Egaleaza-le:a)H2 + O2 --> b)CH4 + O2 --> ? + ?c)CaCO3 --> C