RO Study
👤
VICTORIA85
VICTORIA85
16-10-2022
Fizică
a fost răspuns
Exemplu de calcul V₁=. AV med=
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
DA-TI-MI SPECII ALE GENULUI EPIC! VA ROG..
Un Corp Cade Liber De La Inaltimea De 100 Metri.La Ce Inaltime Energia Cinetica A Corpului Va Fi :a) De 4 Ori Mai Mare Decat Cea Potentialab )Cu 8 Joule Mai Mar
Justifica De Ce Productia De Legume Din Sera Scade Pe Timpul Iernii,desi Temperatura Este Pastrata Constanta 20 Grade Celsius
Rezoltati-mi Va Rog mult Problema Determinati Lungimea Inaltimii Unui Triunghi Eschilateral Cu Latura De Lungime A (retineti Rezultatul)
Compunere Despre ,prietenie,.O Traduc Eu In Engleză,am Doar Nevoie De Căteva Notiuni Si Idei Despre Prietenie ;)
1.de Ce Credeti Voi Ca Bunicii Se Bucura Atunci Cand Sunt Vizitati De Nepoti2.ce Bucuri Faceti Voi Bunicilor3.ce Parere Aveti Despre Intrebarea=ce Mai Faci Buni
Dati Exemple De Situatii In Care Se Pot Manifesta Relatii De Prietenie,de Colaborare , Si De Pace Intre Poporul Roman Si Un Popor Vecin. Ajutooor
Un Enunt Cu Cuvintul Cite Patruzeci
Aria Unui Dreptunghi Este Egala Cu [tex] 192cm^{2} [/tex]. Daca Dimensiunile Dreptunghiului Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 6 Si 8, Atunci Perimetrul Drep
Faceti Propoziti Cu Cuvintele Urmatoare La Persoana A 3-a Singular Affirmativ Si Negativ: Wart,fix,go,wash,do,watch,kiss,mix. Ajutor!!!