RO Study
👤
Andreisimona47
Andreisimona47
16-10-2022
Fizică
a fost răspuns
desen litera grecească Niu
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dau Coroană La Cei Care Fac Fișa Asta
Am Nevoie Urgent De Ajutor Plss
Pe Latura Ab A Triunghiului Echilateral ABC Se Construiește În Afară Pătratul ABMN. Dacă MC Reunit Cu AB={P}, Atunci Măsura Unghiului APC Este:Va Rog,ma Puteți
Dreptunghiul. Într-un Tub Sub Formă De U Se Află Apă Şi Ulei. Înălțimea Coloanei De Ulei Este De 10cm. Dermină Înălțimea Coloanei De Apă Şi Diferența Dintre Niv
Graşi 5. Într-o Fermă De Animale Sunt: 5 Vaci, 3 Cai, 10 Porci Şi 2 Câini Care Au În Total 804 Dinţi (dentiţie Completă). Se Cunoaşte Faptul Că Porcul Are Cu 2
Fie SABC O Piramida Triunghiulara Regulata, Cu Latura Bazei AB = 12 Cm Si Muchia laterala SA = 2 Radical 21 Cm. Calculati: a) Distanta De La S La Planul (ABC);
(3) Identifică Cele Şase Substantive Subliniate In Text. Completează Tabelul De Mai Jos, Respectând Cerințele: 1 2 3 4 56 Substantiv Fel Gen FB Numar Vă Rog
AM NEVOIE URGEN,DAU COROANA!! AM NEV De 31c Si 32a
Pentru Proiectul Corpul Uman Copiii Au Decupat Șase Imagini Cu Organe Iar Imagini Cu Oase Cu Cinci Mai Multe Câte Imagini Cu Oase Au Decupat Copiii Câte Imagini
Regared La Carte Et France Et Fais Une Phrase. Ton Camarade Devine Laliment Raspuns Va Rog Imedeat Cat Se Poate?!