RO Study
👤
Metal78
Metal78
15-10-2022
Matematică
a fost răspuns
Aceste exerciții. Vă mulțumesc pentru ajutor!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
. O Rachetă De Tenis S-a Redus Cu 5% Din Pretul Pe Care La Avut Inițial Și Acum Costa 380 De Lei. Care Ar Fi Fost Pretul Daca Pretul S-ar Fi Redus Cu 10%?
Nu Ii Dau De Cap: In 3 Cosuri Sunt 175 De Kg De Mere, Dupa Ce Din Primul Se Iau Se Iau 2/3, Din Al Doilea Se Iau 1/4 Iar Din Cel De Al Treilea Se Iau 15 Kg, In
Calculaţi Probabilitatea Ca, Alegând Un Număr Din Mulțimea Numerelor Naturale De Trei Cifre, Acesta Să Aibă Toate Cifrele Pare.
Rezolvati Urmatoarele Ecuatii In Multimea Indicata :a. 7x=14, X Apartine Nb. 3x=5+(-1 La Puterea 2), X Ap Zc. 2x+4x=15,x Ap Qd. 6x-3x=12, X Ap Qe. 2x+5=2 La Put
Se Consideră Numărul[tex]3 \sqrt{10} [/tex]a) Introducând Factori Sub Radical Și Scriind Doua Numere Întregi Consecutive Între Care Se Poate Încadra Numărul Se
Saluut, Am Si Eu Nevoie De Putin Ajutor: 1. His Parents Think It's Time He ............ Married. will Get gets got would Get 2. I'd Have Told You Before If I .
Dau Coroana COMPLETEAZA
30C FORMEAZA PROPOZITU AMUZANTE, ASEZAND IN TABEL CUVINTE ALESE LA INTAMPLARE DIN TAXI DAT DLPA MODEL CINE CE FEL DE CE FACE? CU CINE? UNDE? SHERFAHAN МОС RADEA
Completează Rubricile Tabelului Cu Forme Corecte Ale Adjectivului Pronominal De Întărire:
Scrie 6 Propoziti Cu Voi Si 6 Cu (eu) Voi