RO Study
👤
Davidyt121107
Davidyt121107
15-10-2022
Limba română
a fost răspuns
Am nevoie de ajutor repede.
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explicaţi În Ce Constă Diferenţa Gramaticală Dintre Formele Subliniate: a) Nu-mi pasă De Nimic. b) Nu-mi amintesc De Nimeni. c) Vreau Să-mi repet De O Sută De O
Linia Mijlocie A Unui Triunghi Echilateral Cu Latura De 16 Cm Este Egala Cu .... Cm.
Cate Luni Sunt Din August 2009 Pana In Iulie 2014 ?
1 . " E Tihna -n Livada Si Pace ... " Exprima-ti Opinia Despre Semnificatia Acestui Veres, In Maximum Cinci Randuri . 2.Alcatuieste O Fraza In Care Sa Existe
Aflati Toate Numerele De Forma 23ab (nu Stiu Cumse Pune Bara Sus )care Se Inmart Cu Rest 0 La 42 !!!1 Si DETERMINATI TO
Fie Functia F : R -> R, F(x) = 2x-1. Calculati Suma S= F(1) + F(2) +f(3) +.....+f(2012)Stiu Ca Numerele Cresc Din 2 In 2.f(1)=1f(2)=3f(3)=5f(4)=7 Si Tot Asa.
Ajutatima La Asta La Mate Suma Dintre Un Numar De 2 Cifre Si Un Numasr De Cinci Ciofre Este 100 042 .care Este Cea Maimare Valoare Posibliaa Numarului De Cinci
Ce Intelegeti Prin "a Fi Simpatic"?
Fie ABCD Un Romb Si O , Intersectia Diagonalelor Sale. Sa Se Calculeze Sin(BAD), Stiind Ca AB + BO = AC.
1)Explica Rolul Virgulei In Structura:-Baietas,baietas, Arunca-ma-n Apa.2)Mentioneaza Ce Parte De Vorbire Este Fiecare Dintre Cuvintele Din Paranteza Din Secven