RO Study
👤
Ionelatodireasa2
Ionelatodireasa2
15-10-2022
Matematică
a fost răspuns
PLSSSS COROANAAAAAA PLSSS
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Clasa A V-a , Matematica: Un Pieton Parcurge Intr-o Ora 4,725 Km . Cati Km Parcurge Pietonul In 3 Ore?
Ce Inseamna ,, There Isn't " Si ,,There Aren't "?
Cum Aflu Inaltimea Dintr-un Trapez Isoscel , Cunoscand Doar Baza Mare Si Laturile Neparalele Congruente ?
Construieste O Fraza Alcatuita Din Doua Propozitii In Care Verbul 'a Veni' Sa Fie Regent Pentru O Subiectiva
Fie Doua Numere N₁ Si N₂, De Cate Trei Cifre Fiecare In Baza Zece,a Caror Suma Este 999 .Scriind Aceste Numere
Am Nevoie De O Compunere In Care Sa Descriu Animalul Meu Preferat .Va Rog Mt Sa Nu Fie Luata De Pe Internet .Compunerea Trebuie Sa Contina DOUA CARACTERISTICI A
2. Impartiri Numarul 120 In Parti Invers Proportionale Respectiv Cu Numerele 0,2;0,5;0,25.
Ma Puteti Ajuta Va Rog ? Am De Facut Un Text Publicitar De 3-5 Randuri In Care Sa Promovezi Turismul Catre Destinatii Montane. !
CE Putere Are O Locomotiva Care Pt A Remorca Un Tren Cu Viteza Constanta De 54 Km/h Dezvolta O Forta De 3 Ori 10 La A Patra?
Clasa A V-a , Matematica: O Gospodina Cumpara De La Piata 1,7 Kg De Ardei, 2,750 Kg De Cartofi, 1,5 Kg De Rosii Si 1 Kg De Ceapa. Cat Cantaresc Toate Cumparatur