RO Study
👤
Istoandaniela2
Istoandaniela2
14-10-2022
Limba română
a fost răspuns
rezumatul la text pliz
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Radu Si-a Propus Sa Lucreze In Vacanța Un Nr De Probleme La Matematică. Prin August Constată Ca In Iunie A Lucrat Un Sfert Din Nr Problemelor, In Iulie O Trei
Fie Numărul Ab Scris In Baza Zece Cu A Și B Nenule. a) Arătați Ca Numărul (ab)²-(ba)²este Divizibil Cu 9 b) Daca Împărțim Numărul Ba La Suma Cifrelor Sale Obți
Continuați: 7.My Son Started Walking ..........he Was One Year Old.8.My Brother's Name Is Tom ...............he Is An Engineer.9.He Lived In The Same House.....
Pe Multimea Numerelor Reale Se Defineste Legea De Compozitie Asociativa X*y=xy-2(x+y)+6. a)Demonstrati Ca X*y=(x-2)(y-2)+2,pt Orice Numere Reale X Si Y. b)Deter
Se Dau Cifrele De La 0 La 9.scrieti-le Pe Cele 4 Consecutive Care Dau Suma Egala Cu Zece
Va Rog Sa Ma Ajutați Si Pe Mine!!!
Ajutati-ma Cu Exercitiul 2
Scrieţi Definiția Completă A Subprogramului Recursiv Suma, Care Primeşte Prin Parametrul V Un Tablou Unidimensional Cu Cel Mult 100 De Elemente Întregi, Iar Pri
Care Este Raspunsul ?Dau Coroana La Cel Mai Bun Răspuns.
La Exercițiul 3 A) Am Facit Tot Dar Rămâne Sa Împart A Cu B Dar Nu Stiu Cum Sa Împart,vreau Explicație ,am Model Dar Nu Inteleg Cum A Reusit,la A Doua Poza Nu S