RO Study
👤
Talpaua
Talpaua
14-10-2022
Chimie
a fost răspuns
Va rooooog!!!!!!dau coroaaaaaanaaaaaaaa
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati Media Aritmetica A Nr: 3,75 Si 2,25
1.Indicati Felul Predicatelor Din Urmatoarele Instructiuni De Folosire Si Aratati La Ce Mod Sunt Verbele Prin Care Se Exprima: a)Spalati Cu Apa 40% Nu Stoarcet
Traduceti Textul Din Romana In Rusa ! Eu Cred Ca In Anul Doua Mii Patruzeci Si Cinci Va Fi Înlocuirea Forței De Muncă Calificate Umane Cu Roboți. Astfel, Oameni
Ce Asemănări Si Ce Deosebiri Exiata Intre Timpul Si Spatiul Din Acest Text Si Cele Din Basm ? Intre Pârslea Cel Voinic Si Merele De Aur - Dragoș Vodă
De Ce Este Nica Personajul Principal Al Operei ,,Amintiri Din Copilarie '' De Ion Creanga ?
Redacteaza Un Scurt Portret Fizic Al Colegului Tau Da Banca
Redactati O Descriere De Tip Tablou In Care Sa Integrati O Descriere De Tip Portret
Deci Mi-ar Trebui 3 Variante De Propuneri Despre Cluj Pentru A Merge In Vacanta .. Deci 3 Variante Pentru Ca Sa Maduc Acolo .. Adica Dece ? Ce Voi Vedea Etc..
Aproximativ Care Este Marimea Intesitati Unui Curent Care Ar Putea Produce O Electrocutare Periculoasa Pentru Om?
I Woke Up This Morning. The First Thing . I Saw Was .............. . The Weather Was ......... . I Showered And Put On My ........... . My Pet .......... Was