RO Study
👤
Justmeroduk
Justmeroduk
14-10-2022
Matematică
a fost răspuns
La 6 va rogggggg + rezolvareeeee
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completaţi:DVA Al Raportului Algebric 5x+√8 este R (....) -3x+7Ajutaţi-mă Vă rog,vreau Cu Explicaţi..La Nivel De Cl.7
Cine Imi Poate Scrie O Scurta Prezentare A Lui Samson Si A Lui Samurache In Care Sa Folosim Adverbe La Diferite Grade De Comparatie Pentru A Descrie Comparativ
Trei Numere Naturale De Doua Cifre Sunt Direct Proportionalecu Numerele 2,5 Si 8.daca Suma Celor 3 Numere Este Mai Mica Decat 100 Aflati Numerele
Daca Un Dreptunghi ABCD Are AM Perpendicular BD , M∈ BD Cu DM = 12 Si Tg< DAM = 2/3 aria Este...
Cine Imi Poate Scrie O Scurta Prezentare A Lui Samson Si A Lui Samurache In Care Sa Folosim Adverbe La Diferite Grade De Comparatie Pentru A Descrie Comparativ
Cine Stie Sa Faca Un Text Argumentativ Despre Importanta Sarbatorilor Religioase?
Exprimati Opinia Despre Mesajul Poeziei Transmis(Nicolae Labis,Clont) Randuri 15-25
Exprimati Opinia Despre Mesajul Poeziei Transmis(Nicolae Labis,Clont) Randuri 15-25
Alina A Scazut Doua Numere Si A Obtinut 374, Apoi Le-a Impartit Si Catul A Rezultat Fiind 8, Iar Restul 5. Afla Care Sunt Numerele La Care S-a Gandit Alina.
Folosind Regulile Vorbirii Treceti Urmatoarele Texte Din Vorbire Directa In Vorbire Indirecta!!!URGENT SI SCUZE CA NU AM MAI PUS LITERA MARE SAU LINIA DE DIALOG