RO Study
👤
Adelutzaa
Adelutzaa
14-10-2022
Engleza
a fost răspuns
ma poate ajuta cineva?dau coroana
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Si Iata Ca Atunci Cand A Implinit Patru Ani Parinti Ii Daruiesc O Vioara Mica, 2. Baiatul Se Bucura Si Incerca S-o Faca Sa Cante Insa Vioara Scoate Doar Un Zbar
Buna! Vreau Un Raspuns Corect Si Rapid. Cine Ma Ajuta? Este Urgent! Read The Notes Describing An Incident When England Played Argentina During The 1998 World Cu
Va Rog Frumos As Dori Sa Ami Spuneti Cum As Putea Sa reusesc un triunchi Echilateral Cu Laturile Egale Am Incercat Sa Desenes Dar Nu Reusesc
Care Este Toponomia Cuvintului Antarctica? Plizzzzzzzzzzzzz Ajutati-maa
Traduceti :we're About To Head Out .
Aflati 2 Nr Naturale Stiind Ca Suma Lor Este 102, Iar Impartind Nr Mare La Cel Mic Obtinem Catul 2 Si Restul 12.
Buna!! Am Nevoie Repede De Ajutor La Ex: Completeaza Tabelul Cu Numarul De Monede Si Bancnote Necesare Pentru A Plati Suma Scrisa In stanga. Scrie O Singura Pos
Temperatura Medie Pe Parcursul Unei Sapt :Luni:7 GradeMarti:6 Grademiercuri:2 Gradejoi:-3 Gradevineri:3 Gradesambata:0 Gradeduminica:-1
Construieste O Fraza Alcatuita Din Doua Propozitii,in Care Sa Existe O Completiva Diretca Introdusa Printr-un Pronume Nehotarat!!
Am O Problema, Ma Puteti Ajuta? Cu Cat Mai Multe Raspunsuri, Cu Atat Mai Bine! Multumesc!Avem textul Suport:"De Treci Codri De Aramã, De Departe Vezi Albind S-a