RO Study
👤
Alexandraalexa2236
Alexandraalexa2236
13-10-2022
Engleza
a fost răspuns
Repede va rog !!!!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Citeşte Cu Atenţie, Descoperă Regula Şi Completează Seria: 7, 17, 1117, 3117, 132117.DAU COROANA ŞI MULTE PUNCTE!! HELP!!Mulţumesc!
Urgent!inainte Sa Existe Scuzele Existau Greselile??
Constructie De Fraze Din 2 Propozitii: -Subiectiva Introdusa Printr-um Adverb Relativ. -Predicativa Cu Terment Regent Verbul Copulativ "a Iesi" -Completiva Dire
Bunaaa! Urgent Va Rog! Daca Spun : Am 25 De Caiete. Ce Fs Va Avea De Caiete..am Cautat Pe Net Si 25 Este Complement Direct , Deci Nu Stiu Ce Fs Ar Putea Avea D
Se Consideră Funcțiile F:R->R , F(x)= X Pătrat - X +2 , G:R-> R, G(x) = X+1. Determinați Numărul Real A Pentru Care F(a) = G(a). Ofer COROANĂ.
Delimitati Fraza Si Indicați Tipul Propozițiilor:Mi-am Adus Aminte Ca Viorel Minte.
Citeşte Cu Atenţie, Descoperă Regula Şi Completează Seria: 7, 17, 1117, 3117, 132117.DAU COROANA ŞI MULTE PUNCTE!! HELP!!Mulţumesc!
Poate Cineva Sa-mi Spuna Si Mie Ce Argumentari Au Fost In Anii Trecuți La EN De Ex Fabula,doina,pastel Etc.Si Daca Pot Sa Dea Aceeasi Argumentare 2 Sau 3 Ani Ma
Ce Functie Sintactica Are Cuvantul ''lui'' In Secventa ''pe Palatul Si Gradina Lui '' multumesc
Va Rog Ajutor Ex 1,2va Rog Frumosssssssssssssss