RO Study
👤
Visovanrobertg53
Visovanrobertg53
13-10-2022
Spaniola
a fost răspuns
hbi ijvhbihvjvjbjyfjcnfvn
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pentru Un Proiect Elevi Au Colectionat 25 De Corpuri Din Metal De Doua Ori Mai Multe Corpuri Din Hrtie Si De 3 Ori Mai Multe Corpuri Din Sticla Decat Cele Din
Indicati Functia Sintactica A Pronumelor Personale Din Textul Urmator Si Explicati Folosirea Virgulei.Apoi Ea La Poarta Atunci A Esit Si-n Tacerea Noptiiastfel
Un Pix Un Caiet Si Un Stilou Au Costat 28 Lei. Pixul A Fost Mai Scump Decat Caietul ,iar Stiloul A Costat Cat 4 Caiete. Cati Lei A Costat Fiecare Obiect? cu 4 L
La O Impartire Catul Este 18,impartitorul 13,iar Restul Un Numar Natural Scris Cu Doua Cifre. Care Poate Fi Deimpartitul. Afla Toate Solutile Problemei.Va Rog D
Compunere In 5 Randuri Cu Substantive La Cazul Dativ Acuzativ Si Nominativ
De Luat 10 Pronume Demonstrative Si Pe Rand Sa Fie Adjectiv Si Pronume.Va Rog Sa Ma Ajutați .Ofer 10 Puncte .
A) Ce Crezi Că Exprimă Versurile : Pana-n Ziuă Stau Pe Gânduri Si La Ea Privesc Uimit, Ca-mi Aduce Viu Aminte De O Minune Ce Am Iubit! Din Poezia La Gura Sobei?
Gaseste Predicatul Care Raspunde La Intrebarea Data Doua Pitulici(ce Fac?) Furnici
Alcătuiți Un Text De 10 Enunțuri Cu Următoarele Cuvinte:a Înțelege,a Se Întreba,a Face,a Uita,a Memora.
Indentificati Figurile De Stil Din Textele Urmatoare: a)Dragu-mi Era Satul Nostru Cu Ozana Cea Frumos Curgatoare Si Limpede Ca Cristalul,in Care Se Oglindeste C