RO Study
👤
Neymar6117
Neymar6117
13-10-2022
Matematică
a fost răspuns
Gsseste o valoare pentru x 2373+×<3495.
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvati Prin Metoda Substitutiei Ecuatiile : a) 2x+y=0 X-3y=7 b) 4x-2y=0 X-y=-1c) 2x-3y=-3 -x+2y=5 d) 2x-y=-1 3x-2y=0
Va Rooog Ajutati-ma !! Aratati Ca Expresia E(x)=(2x-3)²-3(x-2)²-(x-√3)(x+√3) Nu Depinde De X. :)
Compunere De Primavara.....plizzz
Caracterizarea Literara A Personajului Prislea Cel Voinic Si Merele De Aur....................personajul Principal:prislea........caracterizarea Lui Imi Trebuie
Diferenta Dintre Un Numar Necunoscut Si Trei Cincimi Din Acesta Este Egala Cu 18. Aflati Numarul Respectiv.
Aflati Masurile Unghiurilor Unui Triunghi Daca Ele Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 2 3 4
Spuneti-mi Va Rog Un Dialog Dintre:Doi Delfini Care Urmaresc Jocul Copiilor Pe PlajaVa Rog!!
Ce Pot Sa Scriu Intr-un Dialog Cu Tema "Eu Sunt Campionul"Trebuie Anume Dialog,nu Monolog.Mersi Anticipat,mii De Pupici:*:*:*:*:*:*
Mama A Cumparat Mandarine. Bunicilor Le-a Dat Jumatate Din Numarul Mandarinelor Si Inca Una. Mariei I-a Dat Jumatate Si Inca Una Din Cate I-au Ramas. Fratiorulu
Informatii Despre Apa-esenta Vietii.Pentru Scoala Altfel.Maine Imi Trebuie!!Urgent!!Va Rog!