RO Study
👤
Ionut2596
Ionut2596
13-10-2022
Matematică
a fost răspuns
Și numele pare unde sunt ?.
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Conjugat Trei Verbe La Alegere La Toate Timpurile Indicativ Si Exprimati Opinia In Legatura Cu Rolul Lecturii In Viata Omului Plz!!!!
Compune O Problema Cu Omidă Si Furnica
Read The Story And Put The Pictures In The Correct Order.Then Listen And See If You Were Right. prima Este D. Va Rog Rapid
Într-o Livadă Sunt Pe 4 Rânduri Câte 126 Meri Iar Pe 4randuri Sunt Câte 216 Meri Câți Meri Sunt În Total Pe Cele 8 Rânduri Rezolva În Două Moduri
Indicati Subiectul Celor Trei Propozitii De Mai Sus Prozatorul Scrie Un Roman Rmanul Este Scris De Catre Prozator. Prozatorul Se Gandeste La Romanul Sau.
Ajutatima Varog La 6 Rapid Dau Coroana
Va Rog La Mate...............
Propune O Metoda Chimica De Separare A Componentelor Unui Amestec Format Din: a) Acetilena Și Etena; b) 1-pentina Si 2-pentina. Am Punctat Cu 20 De Puncte, Ro
Dreptunghiul ABCD De Centru O Are AB=4 Cm BC=4 Radical Din 3cm. In Varful B Se Ridica BN Perpendicular (ABC) Cu BN=6cm. Notam Cu F Mijlocul Laturii [DC] Și Cu E
Buna! Cine Imi Poate Face O Compunere Cu Titlul "Am Avut Cel Mai Ciudat Vis Aseara"? Puteti Povesti Chiar Un Vis De-al Vostru,nu Ma Deranjeaza,insa Vreau Sa Fie