RO Study
👤
Vlasi7777
Vlasi7777
13-10-2022
Limba română
a fost răspuns
Cum se zice la pisica masculin.
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Perimetrul Unui Dreptunghi Este Egal Cu 1208 Metri Lățimea Este Cu 8 Metri Mai Mică Decât Lungimea Aflați Perimetrul Unui Pătrat A Cărui Latura Măsoară Cât Lung
1.intr-o Clasă Numărul Fetelor Este De 3 Ori Mai Mic Decât Numărul Băieților Dacă Pleacă Patru Băieți Și Patru Fete Atunci Numărul Băieților Va Fi De 4 Ori Mai
VA ROG MULT AM NEVOIE !!! Compunere In Engleza Despre Cum Sa Protejam Padurile . MULTUMESC
Alcătuiește Câte O Propoziție În Care Să Introduci Substantive Comune La Numărul Plural Pentru Fiecare Gen.urgent
Mă Ajută Cineva ? Dau Coroană !!!
Transfornati Replictile Personajelor Din Text De Mai Jos In Vorbire Indirecta.domnul:domnu-i Acasa?feciorul:da;dar Mi-a Poruncit Sa Spui,daca L-o Cauta Cineva,c
La O Expozitie De Ceramica Sint 150de Urcioare Si Cu85 Mai Putine Oale . Glastre Sint Cu 37 Mai Multe Decit Oale. Cite Glastre Sint
Un Dialog In Care Intre 2 Persoane In Care O Persoana Sa Lovit La Mana Pentru Clasaa 2
Taie Ce-i Gresit: Gutuii/gutuei, Scanteii/scanteei, Luminii/luminei, Fetii/fetei, Copilei/copilii, Stelei/stelii.
Determinati Numarul Natural X , Pentru Care 2x+1 Este Divizor Al Lui 250.