RO Study
👤
Roni43
Roni43
13-10-2022
Franceza
a fost răspuns
Exercițiul 2 din poza.
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Triunghiul Abc Isoscel (AB) = (AC) m(unghiului A) = 20 Grade MN I I AC M APARTINE (AB) N APARTINE (BC) (NP BISECT UNGHIULUI MNB P APARTINE AB P INTERSECTAT AC
1.Cardinalul Multimii A={x Apartine N | 1001 ≤ X ≤ 2006 } Este... 2.Daca A,b,c Sunt Cifre In Baza Zece Si Abc Bara Deasupra + Bca Bara Deasupra + Cab Bara Deasu
Opinia Ta Despre Rolul Examenelor In Viata Unui Adolescent?
Suma A Doua Numere Este 578 Daca Impartim Aceasta Suma La Diferenta Numerelor Obtinem Catul 6 Si Rest 2.aflati Numerele .
Pentru Fiecare Ramura Economica , Specifica Cate Un Tip De Activitate : activitati Industiriale: agricultura: transport: comert: turism: Multumesc Frumos!
Rezolvati Problema Cu Intrebari Si Operati: In Trei Vase Sunt 1 000l De Vin.Stiind Ca In Al Doilea Vas Sunt De Trei Ori Mai Multi Litri Decat In Primul Vas, Iar
Vreau Si Eu Un Enunt In Care Cuvantul ''caldura'' Sa Aiba Sensul Conotativ. multumesc
Formulează Propoziții Interogative Pentru Propozițiile Enunțiative Date. A.Am Fost La Plimbare În Parc. B.Mi-am Cumpărat Un CD Cu Filmul Avatar. C.GPS-ul Est
Un Sapun De Calciu Contine 6,644% Ca. a) Determina Formula Moleculara A Sapunului , Scrie Formula Lui De Structura Si Denumeste-l. b) Scrie Formula Trigliceride
0,075metri Cubii+17,5 Dm Cubii+80000mm cubii