RO Study
👤
Armina7
Armina7
12-10-2022
Limba română
a fost răspuns
am nevoie mare, dau coroana
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Poate Ajuta Cineva Sa Fac O Compunere? Trebuie Sa-mi Imaginez Ca Sunt Un Ghid Prezentand Traditiile Pascale. Va Rog Dati-mi Cateva Idei Macar Nu Am Inspitat
Redacteaza O Compunere, De 15-25 De Randuri In Care Sa Motivezi Faptul Ca Textul Citat (Ion Luca Caragiale, Boul Si Vitelul) Este O Fabula.
O Firma Are 120 Angajati .Determinati Numarul Barbatilor Angajati In Firma , Stiind Ca Numarul Femeilor Reprezinta 20% Din Numarul Barbatilor !
Buna Seara Tuturor Si Paste Fericit In Advans ! Am Cateva Exercitii La Care Va Cer Ajutorul Si Va Multumesc Anticipat . 1. 1.Asociază Patru Verbe Din Prima Colo
O Lucrare Ar Fi Fost Finalizata De 20 Muncitori In 15 Zile. Dupa Ce Lucreaza 8 Zile, 6 Dintre Ei Sunt Transferati Ramanand Ca Lucrarea Sa Fie Finalizata De Catr
10 PUNCTE+COROANA+MULTUMESC,AJUTOR VA ROG!!!!! Determinati Numerele Reale A Si B,stiind Ca A^2+b^2+5=2a-4b
Faceti O Compunere Cu Figuri De Stil ,de 13 Enunturi Cu Titlul Mama,estipe Lume Tot
Am Nevoie De O Compunere De Paste Cu Expresii Frumoase.......
Am Si Eu De Comentat O Strofa Din Poezia Lui Mihai Eminescu.. "Noaptea": Noaptea Potolit Şi Vânăt Arde Focul În Cămin; Dintr-un Colţ Pe-o Sofă Roşă Eu În Faţa L
E URGENT VA ROG!!!!! Avem Un Paralelipiped Dreptunghic Cu AB=4 Cm, BC=3cm Si AAprim=6 Cm. Cum Aflu AprimC?