RO Study
👤
Larisaapostu40
Larisaapostu40
12-10-2022
Limba română
a fost răspuns
Ce înseamnă domiciliu?
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3) O Maşină Trece Prin Dreptul Bornei Kilometrice 110 Km La Ora 13 H 20 Min Şi Ajunge În Dreptul Bornel Kilometrice 146 Km La Ora 13 H 50 Min. A) Scrie Datele P
1- I Was Doing My Homework When My friend Knocked On The Door. 2-In March 2009, Oman Won The Gulf Cup. 3- She Was Wearing A Lovely Pink Dress And silver Shoes.
Analizează Verbele La Modul Conjunctiv Din Textele Date, Conform Modelului De Mai Jos. A. Am Oroare Să-mi Spun Numele. Mai Sunt Şi Inşi Care Nu Mă Cunosc După F
Folosind Cifrele 0 1 5 6 Și 9 Se Formulează Numere De Trei Cifre Identice Scrie Numerele Care Verifică Propozițiile Indicate A Sunt Divizibile Cu 5 Dar Nu Cu 10
Pe Cercul C( O,r) Avem Punctele A,B,C Si D, Astfel Incat A Si B , Respectiv C Si D Sunt Diametral Opuse, Iar M < (AD)=50°( Arcul Mic).a) Desenati Cercul B) C
5. Completează Casetele Cu Numere Potrivite Pentru A Obține Propoziții Adevărate. B. 7x + 7×5=7x8 A. 3x (6+)=3×9 X(4+3)=7x 9×4+*6=9*
Câti Moli De NaOH Se Vor Consuma In Reactia Cu 7 Moli De Hidrochinona?
De Scris Un Eseu Despre Importanta Fructelor In Na Tura Si In Viata Omului
Sarcina De Lucru: Pentru Fiecare Dintre Corpurile: Prismă Triunghiulară Regulată Dreaptă, Paralelipiped Dreptunghic, Cub, Piramida Patrulateră Regulată, Cilindr
Să Rezolvăm! 1. Completați Enunțurile Următoare Astfel Încât Să Obțineți Propoziții Adevărate: 3) Dacă Dreapta D Este Mediatoarea Segmentului [AB], Atunci 4 Și