RO Study
👤
Irina347349
Irina347349
11-10-2022
Limba română
a fost răspuns
mă poate ajuta cineva
va rog frumos
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Bijuterii Primește Laura La Logodna Și Cine Vine La Logodna, Romanul ,,Ion,, De Liviu Rebreanu
5p 4. Un Dreptunghi Are Perimetrul De 840 M. Știind Că Lungimea Unei Laturi Este Mai Mică Cu 20 M Decât Lungimea Uneia Din Laturile Alăturate, Atunci: a) Arătaț
Precizează Felul Circumstanțelor De Mai Jos Mine Plec La Mare. Acolo Voi Face Plaja Zi De Zi. Ma Voi Plimba De-a Lungul Țărmului. Macând Puțin Am Slăbit. Șoferu
Alcatuiti Propozitii In Care Cuvantul “vara” Sa Fie Pe Rand:substantiv Si Adverb. Puteti Va Rog Sa Mi Explicati Detaliat Cand E Substantiv Si Cand E Adverb?
Alcatuiti Propozitii In Care Cuvantul “vara” Sa Fie Pe Rand:substantiv Si Adverb. Puteti Va Rog Sa Mi Explicati Detaliat Cand E Substantiv Si Cand E Adverb?
Dacă Ariile A Două Suprafețe De Teren Sunt A1=560 Ari Și A2=0,56 Ha,atunci Mai Mare Este A1
Perimetrul Unui Triunghi Care Are Lungimile Laturilor De 0,15 M, De 20 Cm Și Dr 2,5 Dm Este Egal Cu: A. 42 B.60 C.50 D. 62 Vă Rog Așutațimă
Cine Imi Poate Spune Si Mie O Poveste In Care Prezinta Imaginea Verii!!
3 Analizează Numeralele Din Textul De Mai Jos, Indicând Și Funcția Lor Sintactică. VĂ ROG URGENT!!!