RO Study
👤
Cricristi64
Cricristi64
11-10-2022
Istorie
a fost răspuns
de povestit pe scurt va rog dau coroană
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculați Volumul Unui Paralelipiped Dreptunghic În Decimetri³ Cu Dimensiunile De: 2 Dm ,40 Cm ,500mm.va Dau Inimioare
Reguli De Comportare Cand Te Duci Sa Te Odihnesti Prin Parc Imi Trebuie Maxim O Foie A 4va Rog Este Foarte. Urgent!!!!
Alcătuiți Două Propoziții După Schemele Date:a)S(cine?)P(ce Face?)P.s.(ce Fel De?)P.s.(cind?).b)P(ce?)S( Ce Face?)P.s(unde?)P.s(care?).
Daca Impartim Bomboanele Dintr-o Cutie In Mod Egal Unui Grup De 4 Copii , Atunci Raman In Cutie 3 Bomboane , Iar Daca Le Impartim In Mod Egal Unui Grup De 6 Cop
Rezalva Priblema.b) O Întreprindere De Confecții Coase Săptămânal Câte 2800 De Cămași. După Instalarea Unor Mașini De Cusut Mai Performante,norma Săptămânală A
Micșorează Numărul 30 De 5 Ori Mărește Rezultatul Cu 3 Află O Treime Din Numărul Obținut
Adjective Care Se Referă La Păcală ( Boierul Și Păcală)
Triunghiul ABC Este Înscris În Cercul C.....Dacă M(AB) =140°,m(BC)=130°.Să Se Afle M(AB) =? Ajutor Urgenttt
Dau Coroana!!! Imi Puteti Alcatui Un Dialog Cu Denumirea,, De Vorba Cu Soarele,, Am Nevoie Urgent.mersi Din Timp Pentru Ajutor.
Underline The Possesive Pronouns In The Sentences Below. Repede Va Rog