RO Study
👤
Danielamiron377
Danielamiron377
11-10-2022
Matematică
a fost răspuns
ajutor va rog frumos
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
"Frate Bun Mi-a Fost Copacul" Și "plânsul Frunzelor Ce Mor" , Sunt Amândouă Personificari?
Triunghiul ABC Are Perimetrul De 58 Cm ,inaltimeaAd=12 Cm, Iar Inaltimea BE=240 Supra 13 Cm .Se Știe Că AB Supra BC=5supra 4a)Completați Figura Cu Înălțimea BEb
Se Obţin 369 G De Nitrobenzen Prin Nitrarea Benzenului. Determinaţi Cantitatea De Benzen Supusă Nitrării, Exprimată În Mol, Ştiind Că În Amestecul Final De Re
Suma Elementelor Multimii M={x∈Z/-2017≤x<2017} Este Egala Cu...
Vreau Si Eu Acest Text In Engeza. Urgenttt Ma Rog Cartea Mea Preferata Este "Amintiri Din Copilarie", Deoarece In Ea Este Povestita Viata Unui Copil Nazdravan,
Prezinta Intr-un Enunt Dezvoltat Sentimentul Dominant De Poet .Scrisoarea A 3-aDau Coroana
As Vrea Rezumatul Foarte Detaliat Al Cartii Copii De Faină Scrisa De Anne Fine.vă Rog F Frumos . Dau Funda!
1.Factorul Comun Din Calculul:15x12x3+12x7x3+12x3x13 Este Egal Cu: 2.Un Numar Par Este Divizibil Cu 5 Daca Ultima Cifra A Numarului Este : 3.Scrie Toti Divizori
Curiozitati Despre Constanta?
Scrieti Cate 2 Propoziții Cu Fiecare Pronume Nehotărât In Engleza: -someone, Somebody, Something, Somewhere -anyone, Anybody, Anything, Anywhere -no One, Nobod