RO Study
👤
Popescuanamaria34
Popescuanamaria34
11-10-2022
Matematică
a fost răspuns
urgenttttttt!!!!!!!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În Parcul Național Cozia , Este Limitat Accesul Turiștilor În Zona Destinată Cercetării Științifice . Explică Importanta Aplicării Acestei Măsuri .
Faceti Un Dialog De 8-10 Replici Intre Tine Si Ionel Popescu Din Vizita.daca Se Poate Pana In Ora 11:00 Este Foarte Bine. imi Trebuie La Scoala.multumesc!
Scrieti Un Scurt Text In Care Sa Cuprindeti Pronumele Personale, Persoanele, Personale Antaia Si A Treaia Numarul Singular Si Plural
Cine Imi Scrie O Compunere Cu 10 Verbe La Past Simple Pentru Clasa A 5
De Ce Uni Oameni Sunt Tristi Dintr-un Motiv Banal ? :( De Ce Uni Oameni Sunt Nervosi Sau Suparati Dintr-un Motiv Neinteles ? :( Va Rog Sa-mi Spuneti Sunt Foarte
Un Pix,o Carte Si Un Joc Costa In Total 63 Lei.Pixul Costa Cu 5 Lei Mai Putin Decat Cartea,iar Cartea Si Pixul Costa Cu 7 Lei Mai Mult Decat Jocul.sa Se Afle Pr
O Compunere Cu Substantivele:soare,crengi,flori,natura,gradini,oameni,camp,ciresi
Ajutatima Sa Gasesk Figurile De Stil Din Poiezia "Legamint" De Grigore Vieru..........ms
[tex]\frac{x-3}{2} + \frac{x-4}{3} + \frac{x-5}{4} + ... + \frac{x-2012}{2011}[/tex] + 2010 = 0
Suma A Doua Numere Este 380,iar Diferenta Lor Este De 3 Ori Mai Mare Decât Nr Cel Mic.Care Sunt Numerele???