RO Study
👤
Biancamarina963
Biancamarina963
11-10-2022
Matematică
a fost răspuns
pls help dau coroana!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuiti Un Enunt Care Sa Contina O Epresie In Componenta Careia Sa Se Afle Substantivul Viata
Formulati Enunturi In Care Sa Folositi Semnele De Punctuatie
X+ (-7) = -8 va Rog Sa Ma Ajutati !!
Un Unghi Al Unui Paralelogram Are Masura De 50 Grade. Determinati Masurile Celorlalte Unghiuri Ale Paralelogramului. Si Figura
Intr-un Plan Desenati O Dreapta D Si Punctele A, B, C, D, E, Astfel Incat Sa Fie Satisfacute Simultan Conditiile:1.A Si B Sa Fie In Acelasi Semiplan;2.B Si C Sa
Cine Ma Ajuta La Limba RomanaPrin Repetare Și Prin Acumularea UnorCine ma Ajuta La Limba RomanaPrin Repetare Și Prin Acumularea Unor Cine ma Ajuta La Limba Roma
Bunicul A Reusit Sa Separe (sa Masoare) 4 L De Lapte Cu Ajutorul A 3 Vase: Unul De 3 L, Altul De 5 L Si Altul Nmai Mare. Cum A Procedat? Merci
Profesorul Mi-a cerut Sa Explic Crezul , Dar Sincer Nu Am Nicio Idee. Va Rog Macar Sa Imi Da-ti Niste Idei Pentru A Incepe, Ca Poate Continui Eu .
Ce Scara Ati Alege Pentru A Reprezenta Forta F Al Carei Modul Este F=1000N.a)1cm<->50Nb)1cm<->500Nc)1cm<->5000N
Ajutztima Va Rog...spunetimi Care Sunt Epitetele Din Poiezia ,,povestea Codrului,,de Mihai Eminescu