RO Study
👤
Kadar94
Kadar94
11-10-2022
Limba română
a fost răspuns
Un antonim notorie.
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Lucru Mecanic Se Efectueaza Atunci Cand Urcam Intr-un Bloc De La 1 La 2 Comparativ Cu Cel Efectuat Atunci Cand Urcam De La 41 La 42 Al Aceluiasi Bloc ?
Explicati-mi Va Rog Clar,cu Cuvintele Voastre,dar Sa Fie Amplu!,PROPORȚIONALITATEA INVERSĂ Cu Exemple Și Probleme Rezolvate..DAU MUUULTE PUNCTE!!!!
Niste Judete De Munte/ De Campie/ De Podis Si Cu Relief Variat ? Help Mee
3 Propozitii Pentru A Se Demonstraa Polisemia Cuvantului "varsta"de Ce Arhaismele Contribuie La Reconstituirea Atmosferei De Epoca?
Text Cu Semnele De Punctuatie Si Cuvintele Mama Fetita Scoala
A) un Teren In Forma De Dreptunghi Are Lungimea De 280 M , Iar Latimea 5 Supra 7b Din Lungime . care Este Perimetrul Terenului ?
Exprimativa Opinia In Legatura Cu Citatul "Fluturii Numara Clipe , Nu Ani Dar Totusi Au Timp Destul".
Am Nevoie De Cineva Care Sa Imi dea Exerciti Cu Propoziti La Diateza Pasiva, Pe Care Sa Le Corecteze In Prealabil.
Analizati Precizand Felul Genul Nr Si Prin Ce Este Exprimat: a)moale b)albiciosi c)dulce d)bunicului Repede Va
La Un Magazin Orezul Este Ambalat In Pungi De Cate 12kg, Iar Vanzatorul Are La Dispozitie O Balanta Si O Greutate Marcata De 2kg. Cum Poate Face Vanzatorul Cant