RO Study
👤
Narcisa2011
Narcisa2011
11-10-2022
Matematică
a fost răspuns
Ex. 9 pagina 44 din manual de clasa 5 a
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Cine Știe Mă Poate Ajuta Dau Coroana Și Inimă Bine Hai Știu Că Puteți Varog Am Nevoie Acum Este Destul De Urgent...... Vă Rog
2,1,3, Vă Rog !!!!!!!!!!!!
29. Identificati Verbele Din Text. Arătaţi În Ce Ritm Se Desfăşoară Acţiunea. Va Rog Ajutor
Suma A Doua Numere Este 100 Daca Primul Numar Este 50 Aflati-l Pe Al Doileaplss Dau Coroana
Puteti Sa Ma Ajutati Va Rog Frumos Dau Coroana
36 A) Listen And Mark The Following Statements 1 To 5, T (true) Or F (false). SDR-4X 1 Is Shaped Like A Human. 2 Is Quite Expensive. 3 Falls Over A Lot 4 Can Ta
Alege Verbele Din Lista De Mai Jos,apoi Alcatuieste Enunturi Cu Ele:vara,am Hotarat,munte,vom Pleca,frumos,ne-am Urcat,luminos,am Ajuns,hotarare,cauta,desenul,a
Va Rog Să-mi Explicați Că Sa Priceapă Un Copil De Clasa A 2Când Se Scrie Sau Legat Sau S-au DeslegatVa Rog Acum Sămi Explicați
Ce Literă Înlocuiește Cratima?scrie Forma Fără Cratimă, Încercuind Litera Apărută În Locul Cratimei. ...... Vă Rog Frumos Să Mă Ajutaținoaptea-i Apucă• Ș-apoi •
Selectează Din Text Descrierea Fiecărui Obiectiv Indicat Soldăței Castel Dansatoare Luntre Descriere La Soldăței Uniformă Vopsită În Roșu Și Albastru Și Pe Umăr