RO Study
👤
Theea87
Theea87
11-10-2022
Matematică
a fost răspuns
Stabiliți valorea de adevăr a propozitiilor:
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imagineaza-ti Ca Esti O Culoare Si Joci Un Rol Pe Ecranul Din Mintea Ta. Descrie Acest Rol Va Rog Ajutati-ma.....
Cine Ma Ajuta Si Pe Mine Cu Un Scurt Rezumat La "Robin Hood",in Engleza?
Daca As Avea De 5 Ori Mai Multi Bani Decat Am, Atunci Averea Mea Ar Depasi 20000 De Lei Exact Cu Suma Care Imi Lipseste Ca Sa Am 10000 De Lei. Cati Bani Am ?
Puteti Sa Imi Dati Exemplu De Un Cuvant Derivat , Unul Compus Si Unul Obtinut Prin Conversiune ;Din Primul Vers Al Poeziei Vara De George Cosbuc .
Produsul A Trei Numere Naturale Este 12121. Primul Numar Este 23,iar Al Doilea Este Cu 8 Mai Mare Decat Primul. Determinati Al Treilea Numar.Va Rog Ajutatima
Distanta Dintre Iasi Si Brasov Este De 312 Km.Cat Va Masura acesta Distanta Pe O Harta Cu Scara 1 : 2000000?
In Condiţii Normale Un Dm Cub Dintr O Hidrocarbura Gazoasa Cântăreşte 2,5 G In Urmă Şederii A 0,2 Moli Din Aceeaşi Hidrocarbura Se Degaja 35,2 G Co2. Determină
Scrietimi Va Rog Frumos Rezumatul La Opera Fata Babei Si Fata Mosneagului De Ion Creanga....va Rog Frumos
Cum Se Rezolva 13x√3=39 ? Sau Orice Fel De Ecuatie De Forma 2x√y=z ?
Buna .. Numerele Naturale A,b,c sunt D.p Cu 2,3 Si 5 . A )Cat La Suta Din Numarul c Reprezinta Numarul A?b) Stiind Ca (a-b)^2 +(b-c)^2+(c-a)^2=56 , Aflati Nu