RO Study
👤
Bebe3435
Bebe3435
11-10-2022
Engleza
a fost răspuns
vă rog să răspundă cine știe să fie corect
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
ALCATUITI FAMILIA LEXICALA A CUVINTELOR CODRU IMPARAT VITEAZ
O Piramida Cu Baza In Forma De Triunghi Are Toate Laturile Egale.Perimetrul Unei Fete Laterale Este De 90 Cm , Iar Muchiile Au 2 Cm.Aflati Perimetrul Bazei.Vrea
Dezvolta Propozitiile. Comenteaza Modificarile Operate.a) Era Luna.b) Se Ridica Soarele.c) Vintul Batea.d) Focul Arde.e) Pisica Toarce.Cine Ma Poate Ajuta? Va R
Spuneti-mi Va Rog Cateva Curiozitati Despre Coniferul Zada! Am De Facut Un Proiect La Biologie.
Pt.statistica Anul Idati 2 Exemple De Populatii Statistice Acaror Cercetare Prezinta Interes Si Pentru Fiecare In Parte Precizati:scopul Cercetarii Statistice,d
Am De Facut Un Proiect La Tehnologie In Care Sa Conving Oameni Sa Circule Cu Firma Mea De Transport Aerian.Imi Puteti Da Si Mie Idei ,despre Cum Sa Ii Convin ??
Caracterizarea Celor 3 Personaje Din Parabola Fiului Risipitor.
II. Stabiliţi Legătura Corecta:1.Austo-Ungaria A)membra A Antantei2.Franta B)a Intrat De Partea Antantei In 19153.Ru
Care E Opusul Cuvantului Cumsecade?
Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate: Care Se Intindea De La Marea Mediterana.Realizeaza Extensia Functiei Sintactice A Cuvantului Nemasurat(orgoliu Nemas