RO Study
👤
Vasileadelinamihaell
Vasileadelinamihaell
10-10-2022
Engleza
a fost răspuns
dau coroana si 50 de p
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
PE CE FORMA DE RELIEF LOCUESTE CEA MAI MARE PARTE A POPULATII ??
Un Paralelogram ABCD Are AB =24 Si D (C, AB)=10, Gasiti Aria.
Se Cere Rezolvarea Unei Ecuatii. Eu Am Facut-o Dar Nu Am Raspuns La Sfarsit Si Vreau Sa Vad Daca E Corect Rezolvata.Primul Sir Este Cerinta. Incepand Cu Al Doil
Doua Drepte Paralele A si B intersectate De Secanta D determina 8 Unghiuri. Masurile A Doua Dintre Cele 8 Unghiuri se Exprima In Grade × si 3× + 30 Grade. Det
Se Dau Doua Numere X Si Y . Aflati Care Este Mai Mare . Trebuie Sa O Rezolv In Programul C++ , Dar Trebuie Sa Scriu Cu Instructiunea Decizionala .
Alcatuiti Propozitii In Care Prepozitiile Contra, Imprejurul, Inapoia, Contrar, Conform Si Aidoma Sa Insoteasca Substantive, Adjective Si Numerale.
Într-o Fructiera Sunt Mere. Marius A Mâncat Pâna A Ramas O Treime Din Numarul lor. Mama A Mai Pus 8 Mere. Acum În Fructiera Sunt Totatâtea Mere Câte Erau La În
Am Uitat Suma Lui Gaus ..... Cine Poate Sa Mi-o Zica ? :(
Text Argumentativ Despre Relatia Dintre Constrangerile Sociale Si Trasaturile De Caracter Individuale In Dobandirea Libertatii. 15-30 Randuri
Cum Aflu Inaltimea Unui Trapez Dreptunghic Daca Stiu Laturile Paralele Si Una Din Cele Neparalele ?